BENT A DÖNTŐBEN!

BENT A DÖNTŐBEN!
Fiatal Tehetségek Nagy Sikerrel: Az U14 Jégkorong Csapatunk Döntőbe Jutott
 
🏒A HC Kiskőrös U14-es jégkorong csapata lenyűgöző teljesítménnyel hódította meg a középszakasz két tornáját, és a döntőbe jutott a kiemelkedő eredményeknek köszönhetően.
A csapat folyamatosan bizonyította tehetségét és elszántságát a pályán, minden ellenféllel szemben kiemelkedő teljesítményt nyújtva. Az eredmények tükrében láthatjuk, hogy a HC Kiskőrös számára nem volt megállás: a Szabolcsi Sólymok (Nyíregyháza) csapatát 10-1-re verték, majd a Miskolcot 10-6-ra. A Budaörs Villámok elleni mérkőzés sem volt kivétel, ahol 8-2-re diadalmaskodtak. A Kecskemét elleni összecsapás is hasonló sikert hozott a csapatnak, 10-6-ra nyerve.
 
🏒 A játékosok és az edzők kemény munkája és elkötelezettsége kulcsfontosságú volt ezen sikerrel teli torna elérése során. A csapat egysége és összetartása megmutatta, hogy a közös célok elérése érdekében mennyire fontos a csapatmunka és a kitartás.
 
Ezek az eredmények csak megerősítik a csapat folyamatos fejlődését és összetartását.
🏆 Az U14-es jégkorong csapatunk fantasztikus teljesítményével és elszántságával nemcsak maguknak, hanem a klubnak és a szurkolóknak is óriási örömet okoztak. Gratulálunk minden játékosnak és az edzőstábnak a remek eredményhez. A döntő előtt állva a HC Kiskőrös reményekkel teli várja, hogy tovább folytathassák győzelmi sorozatukat, és büszkén képviseljék klubjukat a McDonald’s 3×3 Jégkorong Záró Fesztiválján Március 23-án az Óbudai Jégcsarnokban!