LTP tanfolyam indul

Szupermini és mini csapatok melletti segédedző képez az MJSZ


A Magyar Jégkorong Szövetség szeptemberben ismét lehetőséget biztosít azoknak, akik mini és szupermini csapatok mellett szeretnének hivatalos szerepkört betölteni a jégen. A vállalkozó kedvűek Learn To Play, azaz LTP segédedző képzésre jelentkezhetnek.
A tanfolyam célja, hogy olyan önkénteseket képezzenek, akik az U8-U10-es korosztályokban segítik az edzők munkáját. Az LTP végzettségű segédedző bármilyen rendezvényre elkísérheti, és azon irányíthatja e két korosztály csapatait. Ilyen önkéntesek lehetnek szülők, vagy bárki, aki kedvet érez egy gyerekcsapat mindennapi életében való közreműködéshez.

A képzésen 18. életévüket betöltött, korcsolyázni kiválóan tudó jelentkezők vehetnek részt. A korcsolya tudást teszteljük, csak azok folytathatják a tanfolyamot, akik teljesítik az oktatók által elvárt minimumot. A tanfolyam mindkét napján kötelező a részvétel. Egyéb elfoglaltságra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

A tanfolyam alapszintű játékvezetői képesítést is biztosít, amely U8 kék, sárga, piros és U10 piros korosztályban való tevékenységet tesz majd lehetővé.

 Online konzultáció: 2023. szeptember 5., kedd 19:00-21:30

2023. szeptember 6., szerda 19:00-21:30

 A képzés gyakorlati napjai: 2023. szeptember 8-9.

A képzés helye: Érdi Jégcsarnok (2030 Érd, Velencei út 39-41.)

 A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, e-mailben Horváth Andreánál, a horvath.andrea@icehockey.hu

 e-mail címen lehet jelentkezni 2023. szeptember 1., péntekig. A jelentkezéskor írjátok meg a születési adatokat, lakcímet, telefonszámot, egyesületet.

Adatkezelési tájékoztató
https://www.jegkorongszovetseg.hu/_upload/doclib/185/LTP__jelentkezes.docx

Tanfolyam díja 45 000 Ft + ÁFA melyet átutalással kell fizetni számla ellenében (csak azután lehet utalni, ha a számla megérkezett). Jelezzétek, ha az egyesület vállalja a képzés költségeit. Amennyiben magatoknak fizetitek a tanfolyamot, úgy a fenti adatokon kívül szükség lesz az adóazonosítótokra is. A képzés díja az oktatáson és a vizsgán kívül ebédet is tartalmaz.

A képzésre jegyzetpapírt, tollat, valamint korcsolyát, kesztyűt, fejvédőt, botot kell hozni. A jeges foglalkozáson a fejvédő használata kötelező. A tanfolyam elvégzéséhez a jeges foglalkozáson való részvétel kötelező. A program vizsgával zárul.

A képzést csak abban az esetben tartjuk meg, ha minimum 10 fő jelentkezik.

A jelentkezők száma maximum 30 fő lehet.

 

https://www.facebook.com/LTP-Hungary-379292608913410/?fref=ts