2023/2024-es szezonunk

2023/2024-es szezonunk

Lassan 2023/2024-es szezonunk végére érünk, amit kollázsolva részletezünk, akárcsak a fotón.

 

🏒 U14-es csapatunk 3×3 kispályás bajnokságban alapszakasz győztesként bejutott a középszakaszba, ahol Budaörs, Kecskemét, Nyíregyháza és Miskolc csapataival küzdenek meg a döntőbe jutásért. Első tornájukat Március 9-én Miskolcon, majd Március 16-án FTC Sátras pályán játsszák. Sok sikert kívánunk nekik és várjuk az érdeklődőket a mérkőzéseken!

🏒 Szupermini és Mini csapatunk már maguk mögött tudják a tornák nagy részét: részt vettünk Baján, Érden, Kecskeméten, viszont még nincs vége! Szuperminiseink szezon utolsó tornáját Baján játszák vasárnap 11 órától, Miniseink pedig Március 9-én Szombaton szintén Baján.

🚧 Nagy érdeklődés övezi a Rajz Attila Jégpályának bővítésének ütemtervét, amelyről a kivitelező elmondása alapján az idei év második felében várható a megnyitás.

Eddigi legnehezebb szezonunk végéhez érve kijelenthetjük, hogy büszkék vagyunk azon szülőkre, akik a “nomád” körülményeinkre való tekintettel is mellettünk álltak és örömmel hozták gyermekeiket edzésekre. 

 🙏🏽 Bizakodva nézünk a jövő elé, mivel egy olyan fázishoz ért a beruházás, amely reményt ad a jégkorong szakmának a fejlődéshez, továbbá a város gazdasági-turisztikai élet fellendítéséhez járul hozzá.

🏒💙 Hajrá HC KISKŐRÖS! 💙🏒