Jéghoki fesztivál

2012.02.12-én Vasárnap a HC Kiskőrös Jéghoki Fesztivált tartott a Kiskőrös Kori Pályán. Az esemény minden Iskola faliújságán látható volt illetve a sajtó hasábjain is közzétettük hogy eljuthasson mindenkihez az információ. Sajnálatos mód talán a hidegnek köszönhetően (-6 C) nem volt sok gyerek de aki részt vett az eseményen azok nagyon jól érezték magukat az egyébként nyílt napnak minősített programon.

Az esemény fővédnöke a nagyérdemű Glen Williamson volt aki magával hozta a 189. Magyar Jégkorong Válogatott Tokaji Viktort (jelenleg a Sapa Fehérvár AV 19 játékosa) illetve  54. Válogatott Jánosi Csabát és Wéber Zsolt a Ferencváros játékosait.

A fenti nevek alapján az biztosan kijelenthető hogy a gyerekek nem unatkoztak a jégen hiszen számtalan feladatokat kelet teljesíteniük. A haladók már a taktikai tudásukat fejlesztették.

Kültéri pálya lévén a szülőket a Játékosok a benti melegedőben tájékoztatták a Sport fontosságáról és annak élettani jelentőségéről.

A program végén Tombola járt minden résztvevőnek. Mindenki ajándékkal távozott azok akik nem jöttek ki azok egy nagy élménnyel lettek szegényebbek.

 

Tombola tárgyak:

-10 db Sapa Fehérvár AV19 EBEL bajnoki rájátszás meccs

-6 db. Hokiütő

-8 db Hoki korong  aláírva

-10 db kulacsmelegentartó

képek