Bajnokság

2012.01.15.-én a HC Kiskőrös Regionális Bajnokságban hazai pályán fogadta a Gepárdok Jégkorong Egyesületet és a Jászberényi Fókák csapatát.

A Regionális Bajnokság három korosztályt fog össze és jól meghatározott cserékkel azonos korosztályok játszanak egymással úgy , hogy minden 90 másodpercenként 3×18 percben hangjelzésre váltják egymást a játékosok. A Magyar Jégkorong Szövetség ezt a Regionális Bajnokságot azért szervezte hogy minden korosztály mérettesse meg magát mérkőzéseken.

Az említett hazai bajnokság nem volt eredményes számunkra hiszen a Gepárdok 16-0-ra iskoláztak viszont a Jászberény ellen egészen jó meccset játszottunk amely végeredménye 07-10 lett. Mentségünkre szóljon a tény hogy a HC Kiskőrös kapusa (Szekeres Tamás) 2002 ben született és sokszor kapott sok lövést több 1996 születésű játékostól. Gyakorlatilag a hazai fordulón nem sikerült pontot szerezni viszont 2012.01.21-én a csapat Budapestre a Kisstadionba utazik a Gepárdok rendezésében ahol a helyi Gepárdok mellett a Soproni HC lesz az ellenfelünk.

Hajrá HC Kiskőrös !!!

versenykiírás

sorsolás

versenynaptár