Koritábor!

GöRKORI Tábor

kezdő és haladó –

 

Időpontja:       2011. július 25 -29 –ig

                               2011. augusztus 1- 5 -ig

 

Táborvezető: Szekeres Csilla gyorskorcsolyázó

                             Szekeres Károly jégkorongozó

                            

Helyszíne:        Tarkabarka Játszóház, strand

                             Görkoripálya ( Városi Sporttelep)

                                    hétfő – péntek: 800– 1630-ig

    Étkezés:         – tízórai

                             – ebéd

                             – uzsonna és gyümölcs

Tervezett program:

 

Ha még nem tudsz korizni itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad szakemberek segítségével! Ha már tudsz görkorcsolyázni, de szeretnél különböző technikákat elsajátítani (koszorúzás, hátrafelé menet, stb.) és öt napon keresztül magabiztos tudást szerezni, itt a helyed!!! Időjárástól függően változatos programokat is szervezünk: strand, fagyizás. A tábor záró napján görkoriversenyt rendezünk természetesen a kezdő, ill. a haladó szintnek megfelelően, melyre szeretettel meghívjuk a szülőket is, hisz a gyerekek örömmel mutatják be a héten szerzett tudásukat. A bátrabb korisok itt egy görhokimeccset is játszhatnak. Egész héten szívesen látjuk a kíváncsiskodó szülőket is, sőt aki tud korizni mehet néhány kört gyermekével együtt!

Az oktatásban részt vesz Halász Gyula dunaújvárosi jégkorongedző. Meglepetés sztárvendégünk is lesz a hét folyamán.

 

Szükséges eszközök:

 

Görkorcsolya, kerékpár, sportcipő, hátizsák, kulacs, térd és könyökvédő, sisak (valamilyen fejfedő napszúrás ellen), napolaj. A felszerelést nem kell hazavinni, mert a pályánál tudjuk tárolni.

Jelentkezési határidő:

 

A tábor kezdése előtti hétig (lehetőleg júl. 18 -ig), hogy mi is tudjuk szervezni a programokat. Jelentkezni a részvételi díj befizetésével (két részletben is) lehet.

 

Részvételi díj: 17 000 Ft/ fő, amely a napi háromszori étkezést, fagyizást,  strandolást, oktatást és a pályahasználatot is tartalmazza.