Korcsolyára váltott a Görhokicsapat !

2010.12.01 és 2010.12.03 között a Kaposvár város tulajdonában levő pompás Jégcsarnokban rendezendő Mikulás Amatőr Kupa vendégeként szerepeltünk Kiskőrösi Katerinkák 12 vendégcsapat között.

A torna mint említettem Amatőr játékosoknak szólt ,viszont az öltözőben kiderült hogy a srácok nem a kezükre húzzák a korikat és furcsán beszélnek több idegen nyelven. Mint kiderült a Német csapatban játszik két Kanadai két Finn a többi vagy Szlovák vagy Cseh nemzetiségű.

Az Erdélyi csapatok közül a Gyergyócsomafalfi Csata Csaba a maga 70.válogatottságával büszkélkedhetett de a Baróti Attila név is ismerős a jégkorong sportban. A helyi Kaposvár csapata Török Zoltán nevére büszke.

Kiskőrös város sportszeretetét a Katerinkák szolgáltatták a Somogy megyei Kaposvárra, ahol a megyei lap is a bátorságunkat és a görkorcsolya által szerzett szerény tapasztalatainkat emlegette. A kis létszámú nézők között is a ”hajrá Kiskőrös” volt halható.

A csapatunk helyt állt a tornán. Kimagasló teljesítményt nyújtott Szabó Pál és a kapuban nem sok tapasztalattal rendelkező Breznyán Mihály.

Mint a csapat vezetője úgy gondolom köszönettel tartozom a helytállásért és azért a mérhetetlen alázatért amit a sportág iránt tanúsított a Kiskőrösi Katerinkák csapata.

Sporttársi Üdvözlettel: Szekeres Károly (Szeki) Képek itt !