Classic Winter 2018 – A 300. kapura lövésre várva

Alighogy véget ért a három napos szabadkai Winter Classic, melyen a HC Kiskőrös felnőtt csapata is részt vett, már szinte itt van a kiskőrösi, hagyománnyá vált Classic Winter, mely idén, Kiskőrös város alapításának 300. évfordulója alkalmából, érdekes programelemekkel bővül.

Szabadkán idén január 26. és 28. között 13.alkalommal rendezték meg a Winter Classic tornát ahol 5 ország 14 csapata vett részt. – A HC Kiskőrös vagyis mi a Jormas (FIN) és a Prevoje (SLO) csoportba kerültünk, ahol első helyen jutottunk tovább és “nem nagy örömünkre” a torna legerősebb csapatával az OLD BOYS L.M. (SK) viseltünk el egy méltó (1-4) vereséget, illetve a VOJVODINA (SRB) is ügyesebbnek bizonyult (2-4). Összesítve kíváló, jó hangulatú és nagyon fárasztó torna volt – adta hírül Szekeres Károly, a HC Kiskőrös elnöke, aki szintén játszott a hétvégén a csapattal.
Szabadka után persze idén is Kiskőrösön is lesz Classic Winter. Az egy hónap múlva, február 23-24-25-én zajló tornára idén is jó néhány csapat érkezik. A HC Morrison, a HK Spartak, a Debrecen, az Old Boys L.M., a Szigeti Bikák, a Felcsík Stage, a BL Kiskőrös és a HC Kiskőrös csapatai mérkőznek majd meg egymással a kiskőrösi Rajz Attila Jégpályán.

Képernyőfotó 2018-02-07 - 10.56.13

A mérkőzések pénteken délután 17 órától indulnak majd.  Szombaton szinte egész nap szurkolhatunk, egészen délután 17 óráig. Vasárnap pedig a döntőkön izgulhatunk a végeredmény miatt, melyet a tervek szerint 15 órakor hirdetnek majd ki.

A torna különlegessége lesz, hogy a városi jubileumhoz kapcsolódva az is kap majd egy serleget, akinek a nevéhez köthető lesz a torna háromszázadik kapura lövése.

Ám ez még nem minden! A serleget ennek a csapatnak, de a többieknek is egy híresség adja majd át, akinek van jégkorongos kötődése, és a hazai zenei paletta elismert alakja… Többet egyelőre azonban nem árulhatunk el. Csak annyit, hogy érdemes lesz kilátogatni a belépő nézők számára ingyenes rendezvényre.

Képernyőfotó 2018-02-09 - 15.54.12