A nagy bravúrok hétvégéje


Jól indult, és jól is végződött október harmadik hétvégéje a HC Kiskőrös csapatai számára.

Kezdésként 6-2-re nyert a kiskőrösi U14-es gárda a DVTK Miskolc csapata ellen október 14-én szombaton. A kiskőrösiek a DVTK Miskolc csapatát a Jászberény pályáján fogadták, mert a kőrösi pálya mérete nem engedi meg a hazai mérkőzések szervezését.
– Az eredmény magáért beszél. Nagy bravúr kiskőrösiként a jászberényi pályán győzelmet aratni a DVTK Miskolc ellen. El is pattant a húr a miskolciaknál a mérkőzés vége felé és egyre agresszívebben játszottak, amiért jónéhány kétperces büntetést kiosztott számukra a játékvezető. Ezen a ponton is kifejezetten büszke voltam a gyerekeinkre és a főedzőnkre Sicora, aki egyáltalán nem tartja megengedhetőnek a durvuló játékot – mondja Szekeres Károly. Hozzátéve, hogy rendkívül jó érzés volt hallgatni, ahogy a miskolci lelátó is attól zengett, hogy nem is olyan kicsi az a Kiskőrös.

– A vasárnapunk is igen eredményes volt. Az U12 B csapatunk a Debrecennel játszott. Mint tudjuk, ebben a kategóriában eredményt nem rögzít a jegyzőkönyv, mégis említésre érdemes eredménnyel jöttünk haza: 11-0-ra vertük ugyanis a debrecenieket, köszönhetően Feind Péter jó kapusteljesítményének – tudtuk meg Szekeres Károlytól.
A hétvége második napján ugyanott, Jászberényben a HC Kiskőrös U12 C csapata is játszott, mégpedig a budapesti Jégoroszlánokkal. Újfent siker született, ugyanis 8-5-re nyertek a gyerekek. Szekeres Károly nem győzte hangsúlyozni, hogy a mostani eredmények milyen nagyon összefüggnek a szorgalmas edzésre járással, a tisztességes edzésekkel.