Megvertük a Debrecen csapatát – tart a kvalifikáció

Nem csak az iskolapadban mutathatja meg az U14-es korosztály, hogy mennyit fejlődött avagy felejtett a nyáron. Számukra ugyanis már szeptember második hétvégéjén megkezdődött az országos jégkorong bajnokság is. Az első kvalifikációs mérkőzéseken rögtön megmutatták, mit tudnak.

Elsőként a Debrecennel játszottak a mieink. A kiskőrösi gyerekek szép és izgalmas játékkal 8:2-re megverték a debreceni gárdát. Másnapra már kevesebb energia maradt. A Sportország SC már 11:5-re győzedelmeskedett felettünk, amiben minden bizonnyal jelentős szerepet játszott az is, hogy mindkét napon mi utaztunk fel Budapestre, és bizony elfáradtunk egy kicsit. Az első és a második harmadban egyébként nagyon szoros meccset játszottunk velük, de a harmadik harmadra sajnos elfogyott az erő (4:3, 2:1, 5:1).

Ezen a hétvégén sem tétlenkedik az U14-es csapat. Most szombaton a KASI kaposvári gárdával mérik össze tudásukat, vasárnap pedig a KSI budapesti csapattal játszanak. Ez a hétvége az U12-esek számára is nyitány. Számukra is elkezdődik a szezon egy a MAC U12-es csapatával történő összecsapáson.