Kiskőrösi kiskőrösi ellen, avagy ilyen az amikor mindenképp nyerünk


Igen hevesen dobogott a szívünk a minap, amikor  az Ifj. Ocskay Gábor JA és a MAC játszott az U16-os bajnokságban, ugyanis mindkét csapatban ott volt egy-egy kiskőrösi jégkorongos növendékünk. Végül a Szekeres Tamással erősített Ocskay győzött. Mi persze így is, úgy is büszkén távoztunk volna a lelátóról.

Öt nap alatt eldőlt az U16-os bajnoki cím sorsa. A címvédő Ifj. Ocskay Gábor JA az első meccsen 2-1-re, a másodikon 4-1-re múlta felül a MAC Budapestet, amely így a harmadikon az életéért küzdött Székesfehérváron. A két kiskőrösi srác Szekeres Tamás, az Ocskay játékosa és László Márk, a MAC csapattagja így is örömmel készített közös fotót a bajnokság végén.
– Különös érzés amikor kiskőrösi kiskőrösivel játszik, de nem egy csapatban. Ugyanakkor büszkeség is, hisz ezáltal látható, ha türelmesek és kitartóak vagyunk, beérik munkánk gyümölcse, és gyermekeink egyre jobb csapatokba kapnak helyet, léphetnek tovább – mondja Szekeres Károly, a HC Kiskőrös elnöke, aki jelen helyzetben többszörösen is érdekelt volt, hisz gyermeke Szekeres Tamás a székesfehérváriak csapatát erősíti, s mint arra fentebb utaltunk az Ifj. Ocskay Gábor JA megvédte bajnoki címét az U16-os bajnokságban, a MAC-ot pedig kisöpörte a döntőből.

– Persze, fantasztikus érzés, amikor a fiad, akit nem csak a jégkorong, hanem az élet szeretetére is neveltél, sikeres. Tamásnak több jó passza és egy gólja is volt. Az első mérkőzésen rögtön hozzájárult az igen szoros 2-1-es győzelemhez egy ponttal. Emögött komoly munka van. Részéről és részünkről is. Bízom abban, hogy ezt látva utánpótlás csapataink tagjai is újult erővel tanulnak és játszanak majd a következő szezonban is – tette hozzá Szekeres Károly.

szekeres_tamas_20170328