Véget ért a Classic Winter – 
A farkasok üvöltéssel üdvözölték az eredményhirdetést

A Hargitai Farkasok és az Old Boys Liptószentmiklós győzelmével zárult az idei, immár ötödik Classic Winter. A farkasok üvöltéssel üdvözölték az eredményhirdetést.Az A-csoportban a Hargitai Farkasok, a B-csoportban pedig az Old Boys Liptószentmiklós csapata lett a győztes a hétvégén zajló ötödik Classic Winter Nemzetközi Jégkorong Tornán, melynek a kiskőrösi Rajz Attila Jégpálya adott otthont. Bár az eredmények magukért beszélnek, az egyes meccsek eredményeit elnézve tisztán látszik, szoros küzdelem eredményeként állhattak a csoportelsők a dobogók legfelső fokára.

- Kíváncsisággal, várakozással kezdődött az idei Classic Winter, ugyanis két új belépő is érkezett a tornára idén, akiknek a játéktudását bár ismertem, mégis meglepett, hogy igen szoros, egy-két gólos különbséggel dőltek el a meccsek. Ebből is látszott, hogy jól döntöttem a csoportba sorolásnál a kezdet kezdetén – mondja Szekeres Károly, a HC Kiskőrös elnöke, a torna főszervezője.

CSAPAT TABLÓ 8 db 40-30as

A szoros, három hosszabbítást is megkívánó mérkőzéseken a HC Kiskőrös is meglepően jó eredménnyel, csoportjában a második legjobbként zárt, egy góllal lemaradva a győztestől, amire különösen büszkék a rendezvény otthonának biztosítói. – Most már nem csak a mezeket küldtük ki a pályára, hanem komolyan odatettük magunkat, meg is lett az eredménye – mondja Szeki, hozzátéve, hogy ettől még a diplomáciai és sportbaráti szeretet is megmaradt.

A torna záróakkorja maga az eredményhirdetés volt, melyen Pohankovics András, alpolgármester is részt vett. – Kiskőrös város önkormányzata büszke arra, hogy immár az ötödik, jubileumi alkalommal is megszervezte e tornát a HC Kiskőrös. Bízunk abban, hogy még sokszor köszönthetjük a jégkorongszerető vendégeket városunkban, akik Kiskőrös jó hírét viszik azokba az országokba is, ahonnan érkeztek – mondta köszöntőjében az alpolgármester, aki minden csapatot meglepett egy a város borait tartalmazó ajándékcsomaggal.

IMG_1389

A torna tehát, a Hargitai Farkasok és az Old Boys Liptószentmiklós győzelmével zárult. Az A-csoportban egyébként a második helyezést a Madaras, a harmadik helyet a HC Morrison, a negyediket pedig a Szabadka bérelte ki. A B-csoport második legjobbjairól, a HC Kiskőrösről már szóltunk, őket a Debrecen követte harmadikként, a sereghajtók pedig a Szigeti Bikák lettek.

A vasárnapi eredményhirdetésen azonban nem csak a legjobb csapatokat jutalmazták a szervezők. A legjobb kapus címet Gábor Zoltánnak, a HC Morrison kapusának adtuk. A legjobb csatárnak járó elismerést az Old Boys-ban játszó Kutny Boris vihette haza. De legjobb hátvédet is választottunk a Debrecen csapatát erősítő Köllő István személyében és végül, de nem utolsó sorban a bírói teljesítményt is értékelve Vlcskó Csaba is díjjal térhetett haza az ötödik nemzetközi jégkorong tornáról.

IMG_1460

A rendezés szempontjából is sikeresen, komolyabb sérülés nélkül zárult torna résztvevői a kiskőrösiek vendégszeretetét élvezve pénteken este az Imperiál Hotelben Nuszpel Józsefnek köszönhetően kaptak igazi gasztronómiai finomságokat. Szombaton este pedig a Bognár-Vin borkóstolójával alapoztak meg a Kothencz Attila és Kosóczki Tibor által biztosított vacsorának a csapatok. A szervezők mindezek mellett a sok önkéntes munkát végző segítőnek is köszönetet mondanak. Ahogyan a torna fő támogatójának a Szerencsejáték Zrt.-nek is.