Szépen szerepelnek jégkorongosaink

Mi sem bizonyítja jobban a HC Kiskőrös és a városban évek óta működő jégpálya létjogosultságát, mint a kézzel fogható sikerek. Melyekből a legutóbbi hétvégén sem volt hiány a klub háza táján.

– A HC Kiskőrös az első perctől kezdve komolyan veszi az utánpótlás nevelést. A Kőrösön dolgozó edzők és diákok sikerét jól mutatja, hogy a Magyar Jégkorong Szövetség U16 (Serdülő) bajnokságának A csoportjában két kiskőrösi nevelt 4 pontot szerzett a napokban – adta hírül a klub elnöke Szekeres Károly.
 Majd hozzátette: október 12-én szerdán a MAC Budapest-Győr NEMAK ETO HC csapatát 7-1 re győzték le László Márkék, ahol Márk egy gólt lőtt, majd ugyanezen a napon az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia-Dunaújváros Acélbikákat 15-4 arányban múlta felül, ahol Szekeres Tamás két góllal és egy gólpasszal járult hozzá a sikerhez. 
- Nagy büszkeségünk az a másik négy gyermek is, akik más csapatoknál gyakorolnak. Például Márkus Iván, aki a Wild Wings Sweningen illetve Kudron Kristóf, Tóth Máté és Kóczián Balázs, akik a Dunaújváros Acélbikák csapatát erősítik – tette hozzá Szekeres, aki fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy a fenti nevek és a bajnokság színvonala pontosan jelzi, hogy van létjogosultsága a kiskőrösi Rajz Attila Jégpályának, ahol a néhány éves működés alatt, a jó szakmai háttérnek és munkának köszönhetően, több tehetség is kibontakozhatott.

Fentiek mellett a HC Kiskőrös bajnoksága is zajlik. Az ötödik fordulóban, október 15-én szombaton Szegeden a Tisza Volánnal játszott a csapat, majd vasárnap Dunaújvárosban a Fehérvár ellen mentek jégre.