Ha szeptember, akkor jégszezon!

A szeptember elseje nem csak az általános és középiskolák kapuit nyitja ki Kiskőrösön. Ez a dátum, immár hatodik éve, a jégpálya indulását is jelzi a szőlő és a bor városában.

A kiskőrösi Rajz Attila Jégpályán minden évben szeptember eggyel, vagyis az iskolakezdéssel egy időben startol a jeges szezon is. Ez azt jelenti, hogy a jégkorong csapatok már megkezdik a munkát az edzőkkel és a szakoktatókkal, illetve a korisuli is elindul. A jég a nagyközönség számára a tél beköszöntével, november egytől lesz majd látogatható.
Gyönyörű és egészséges
A korcsolyázást és a jégkorongot bátran ajánljuk mindenkinek kortól és nemtől függetlenül. A korcsolyázás, amellett, hogy egy látványos és szép sport még egészséges is, mert átmozgatja az egész testet, növeli a kondíciót, erősíti az izmokat és javítja az állóképességet. A rendszeres korcsolyázás a helyes tartás kialakulásában is jelentős szerepet játszik, hiszen fejleszti a gerinc izmait, ezáltal erősíti a hátat. Megakadályozza a görnyedt tartást és a gerincferdülést. De szívünk egészségét is óvja: az intenzív mozgás erősíti a szívünket, ezáltal csökkenti a szív és érrendszeri megbetegedések esélyét és az érszűkületet. Növeli az anyagcsere folyamatokat, így megóv minket a kóros elhízástól, a koleszterin és a vércukor szint megnövekedésétől illetve a magas vérnyomás kialakulásától.

És még gyönyörű is. Kell ennél több?!

Szeretettel várjuk régi és leendő tanítványainkat is a Rajz Attila Jégpályán, szeptember egytől.

 

toborzo_final_netre

Jelentkezz most, itt!