Gördülékeny nyár – Gyertek ti is a görhokitáborba!


Kalandos nyár elé néznek azok a gyerekek, akiket szüleik a kiskőrösi Tarkabarka Játszóház táborainak valamelyikére iratnak be. A kínálat igen széles körű: lesz Mesetábor, Konyhatündér képző tábor, Lovas alkotó tábor és Görkori tábor is a nyáron. Mi persze a görhokit várjuk a legjobban. Gyertek Ti is! Szuper lesz!

A Görkori tábor oly régóta működik, hogy a remek kiskőrösi fedett pályán ma már nagyokat nosztalgiáznak a “régiek”, akik még emlékeznek arra, amikor 10 évvel ezelőtt tereken meg parkolókban folyt az oktatás. Ma már csodajó koripálya várja a táborozókat, akik így nem égnek le és áznak el, ha az időjárás ellenük fordul a tábor ideje alatt.

A kezdőket július 25-29-ig, a haladókat augusztus 1-től 5-ig várják ebben a táborban, ahol egy hét alatt magabiztos görkoris tudásra tehetnek szert a résztvevők, olyannyira, hogy a zárónapon görkoriversenyt és görhoki meccset is rendeznek majd.

Az egyhetes táborok ára 14 és 17 ezer között mozog. Az ár azonban tartalmaz mindent, a napi négyszeri étkezést, a fagyizást, a kirándulások és strandolások díját is. Jó tudni, hogy akik több táborban is részt vesznek, kedvezményben részesülnek.

Gyertek Ti is!