Tisztelt Szülők Kedves Gyerekek!

HC Kiskőrös Alapítvány nevében szeretném kifejezni a köszönetemet minden olyan Szülőnek és gyereknek aki valamilyen módon hozzájárult a nemcsak anyagiak megszerzéséhez hanem inkább azért jár köszönet hogy a nehéz időben lelkileg támogattátok a szakmai munkát.

Immár a 4. Szezon közepén járunk de tele eseményekkel rengeteg utazással mögöttünk és sok tapasztalattal ami motivál bennünket és arra sarkal hogy „az elvégzett munkának van eredménye” üzenetnek helyt adjunk. Dinamikusan növekvő létszámunk mellett szakmai munkánk is figyelemre méltó. Várok minden olyan javaslatot , ötletet ami eredményesebbé teszi a szakmai munkát illetve az edzéslátogatottságot.

Ahogyan ti is látjátok hatalmas verseny van a szakágban ahol mindenki győzni akar. Az általam vezetett szakmai stábnak a legfontosabb feladata az , hogy olyan szakemberek kerüljenek a gyerekekhez akik megtanítják őket győzni és elviselni a vereséget viszont ebben kedves Szülők nektek hatalmas szerepetek van.

Az év vége közeledtével szeretném megragadni az alkalmat , hogy megköszönjem az egész éves együttműködést továbbá sok sikert kívánjak az évad második felében is.

Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kíván

HC Kiskőrös Alapítvány elnöke