Toborzó 5-10 éves gyerekeknek és idősebbeknek is!

 

A HC Kiskőrös jégkorong és görhoki szakosztálya szeretettel várja az 5 és 10 év
közötti fiuk és lányok jelentkezését a jelenleg alakuló korosztályos csapataiba.
Csapatvezetőnk SZEKERES KÁROLY és jelenlegi oktatóink, PETERDI IMRE 198-szoros magyar jégkorong válogatott illetve HALÁSZ GYULA kapusedző – akik sportág kiemelkedő játékosai – arra adták fejüket, hogy a gyermekekben kialakítsák a sport iránti szeretetet, verseny és csapatszellemet, valamint az összetartást.

Amennyiben valamelyik gyermek tehetségesnek bizonyul, – legyen az fiú vagy lány – és úgy érzi, szeretne ebben a sportágban kiteljesedni, irányt tudunk neki mutatni, segítünk a fejlődésében, és lehetőséget nyújtunk abban is, hogy a gyermek megtalálja saját magát a jégkorongsport területén. Mi nem játékosokat keresünk, hanem játékosokat képzünk! Megtanítjuk a korcsolyázás minden praktikáját, az ütőkezelést, cselezést, góllövést! Jelenleg már hat női csapat működik Magyarországon, és egyre több a női játékos is, így nem csak a fiúk mutathatják meg milyen ügyesek, hanem, akár a lányok is!
Most építjük a jövő évek bajnok csapatait, a Szupermini(U8) korosztálytól a felnőttig. Várunk szeretettel minden kicsit és nagyot, óvódást vagy iskolást, aki kedvet érez ehhez a sporthoz, Lehet, hogy TE leszel a „jövő jégkorongosa”? Vagy a bajnokcsapat tagja? Mi szeretnénk, ha így lenne!!

Jelentkezni lehet: Szekeres Károly tel.: 06-20-9644-745
Egyéb információ: www.kiskoroskori.hu