VUB Előselejtező 2012-2013 Kiskőrös


2013.03.09-én Szombaton a Magyar Jégkorong Szövetség által szervezett Vegyes Utánpótlás Bajnokság előselejtezőjének adott otthont a Kiskőrös Kori Pályája.
Résztvevő csapatok:
Szabolcsi Sólymok Nyíregyháza
Barcikai Ördögök Kazincbarcika
Gemenci Sólymok Szekszárd
Bajai Lurkók Baja
Gepárd JE Budapest
HC Kiskőrös Kiskőrös

A mérkőzések a csoportok alapszakaszai alatt eldőlt két négyes csoport alsó és felsőház elrendezésében zajlott az alábbiak szerint:

Gepárd JE – Bajai Lurkók 18-0
Barcikai Ördögök – Gemenci Sólymok 9-10
HC Kiskőrös – Szabolcsi Sólymok 2-3

Fergeteges és hangulatos mérkőzést láthattak azok akik kilátogattak a Kori Pályára főleg a hazai csapat Nyíregyháza között igazi parázshangulat uralkodott.
Jegyzőkönyv alapján a 3. harmadig semmi nem történt csak a két csapat fárasztotta egymást amíg a vendég csapat 15. játékosa betalált(0-1) majd nagyon gyorsan válaszolt Szekeres Niki (1-1) miután a 18. Sólyom megszerezte a vezetést (1-2) egyenlítés Csipak Istvántól érkezett (2-2) és ezzel lejárt a rendes játékidő. Jöhetett a hosszabbítás amely 3×1,5 perc lett volna és a végén a büntetők döntöttek volna de sajnos nem került rá sor hiszen az utolsó másodpercekben nagy kavarodást követően a 28. számú Bélteki Dónát megszerezte a döntőbe jutást Nyíregyházának amit 2013.03.16-án szombaton játsszák a Gepárd JE csapatával.
Mi a HC Kiskőrös a Bajai Lurkók csapatával kell megmérkőzzünk a harmadik helyért ami a tavaly elért 6. helyhez képest mindenképp javulás.
Fontos tény hogy a HC Kiskőrös csapatával minden kép számolni kell mert jövőre már három év tapasztalattal rendelkező egyesület leszünk és több edzés komoly program és a TÁÓ támogatás jó anyagi alapot biztosít a management számára hogy még magasabb szintre emeljük a szakmai felkészülést.
Mivel a jégszezon 2013.03.10-én véget ért Kiskőrösön keressük annak lehetőségét hogy merre induljunk ahol még jég van a pályákon.
Nagy örömünkre meghívások minden irányból érkeztek csak egy néhányat említenék: Liptószentmiklósra várják a 2002-ben született gyerekeinket Csíkszeredába várják a 2000-ben születetteket.
Budapestre bármikor mehetünk vegyes születésüekkel. És végül de nem utolsó sorban a Négyévszakos Kori Pálya minden időjárási viszonyokra alternativát nyújt hiszen ahogy a Jég elolvad úgy kezdődik a Görhoki !

Minden gyereknek és szüleinek kivánunk jó egészséget továbbá változatlanul nézzék a megadott E-mail fiókjukat.

Üdvözlettel: Szekeres Károly
További képek itt: